Vedr. strejkende renovationsmedarbejdere

Kære beboere i AB Mønten,

Pt. strejker renovationsarbejderne i København.

Det betyder desværre, at affaldet ikke bliver hentet fra vores skraldeskure. Det medfølger problemer med rotter og fugle, fordi vores skraldecontainere er overfyldte. Vi skal på vegne af ejendomspersonalet overbringe følgende besked:

Når I afleverer affald i gårdene, så skal I huske at affaldsposerne skal kunne lukkes. Det skal være muligt at slå knude på jeres affaldsposer, og lukke poserne ordentligt. Affaldsposerne må altså ikke være overfyldte, da det ellers bliver meget nemmere for rotter og måger at gå i affaldet.

Vi oplever desværre, at vores skraldecontainere er ved at være overfyldte, og at de ikke kan lukkes. Hvis det kan undgås, så må containerne gerne kunne lukkes. Dog ved vi også, at dette reelt er svært, da strejken har varet i fem dage nu.

Imens strejken pågår, har vi bedt ejendomskontoret om ikke at uddele gebyrer for forkert håndtering af affald.

Med venlig hilsen bestyrelsen