Vandsituationen

Som mange af jer har bemærket har der været problemet med vandtryk på især blokkene op mod Sokkelundsvej. Som nogen af jer måske er klar over skyldes dette at HOFOR har etableret i midlertidig vandledning til bl.a. vores ejendom.

Den midlertidige vandledning har haft mindre kapacitet end den permanente, og fremført fra Tomsgårdsvej, hvilket betyder at der har været mindre vandtryk især hos nogle andelshavere og lejere.

Vi har nu været i kontakt med NCC og HOFOR, og de oplyser at der i dag er fremført ekstra kapacitet som skulle afhjælpe problemet i stor nok grad til at give en acceptabel kapacitet. Hvis der stadig er nogen steder hvor vandtrykket gør det umuligt at bruge badet, så står der en kontaktperson hos HOFOR længere nede.

Bestyrelsen har ikke fået information på forhånd af HOFOR om at vi ville være på en midlertidig løsning. HOFOR har oplyst at de normalt ikke informerer om at der er etableret en midlertidig løsning, da der normalt er kapacitet nok. Det synes vi var voldsomt uheldigt, og HOFOR vil fremover kigge på om man skal informere ejendomspersonale etc. Havde bestyrelsen været informeret om der kunne være problemer havde vi naturligvis informeret andelshavere og lejere, det er desværre ikke sket, grundet HOFORs manglende information til os.

HOFOR har informeret os om at der er udtaget vandprøver, og hvis de som forventet ser gode ud, så vil man på Mandag d. 4 juni koble de øverste 4 blokke mod Sokkelundsvej på den nye vandledning, og så burde de være tilbage til normalen. Dette vil samtidig give bedre kapacitet i de sidste 4 blokke.

De sidste 4 blokke forventes koblet på den nye vandledning Onsdag d. 6 juni. og herefter burde alt altså være normalt igen.

Vi kan forstå at HOFOR også fejlagtigt har henvist til vores ejendomspersonale, hvilket tydeligvis har været forkert, da de ikke har været informeret og ikke har haft mulighed for at udbedre problemet.

Har i spørgsmål til projektet kan Jesper Jensen hos HOFOR kontaktes på tlf 27954262.

– Loke