Opdatering fra bestyrelsesmødet d. 22.05.2018

Kære beboere,

Hermed opdatering fra aftenens bestyrelsesmøde.

  • Vi har haft møde med vores bank, Arbejdernes Landsbank. Mødet gik rigtig godt, og foreningen er fortsat blåstemplet. Vi har fået en udtalelse fra banken omkring foreningens økonomi, som vi ligger op her på hjemmesiden under “dokumenter”, som kan være relevant for kommende købere, og folk der ønsker at optage lån internt.
  • Vi er nu så langt i processen med generalforsamlingsbeslutningen omkring at overgå til en valuarvurdering, at vi starter med at indhente tilbud på disse. Dette vil være klar til den ordinære generalforsamling 2019.
  • Der er nu så varmt udenfor at vi kan påbegynde afstribning af ladcykler, så dette er bedt om at blive igangsat. Det vil ske hurtigst muligt.
  • HOFOR lukker for vandet mellem 09:00 – 13:00 i morgen d. 23.05.2018. Husk at luk for vandhanerne, så de ikke pludselig begynder at løbe når vandet kommer tilbage. Der har desværre været en vandskade i foreningen grundet dette ved sidste lukning.
  • Vi har haft problemer med akuttelefonen og omstilling af denne. Dette skulle nu være løst fremadrettet.
  • Jubilæumsfesten kommer til at foregå d. 16.06.2018 mellem klokken 11-14. Det bliver festligt, og bestyrelsen glæder til at se jer alle!!

På vegne af bestyrelsen
Mikkel Jürs
Sekretær